Ατρόμητος: «Λάθος και άδικη η απόφαση της ΕΠΟ, υιοθετεί εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές»

SHARE:

Ατρόμητος: «Λάθος και άδικη η απόφαση της ΕΠΟ, υιοθετεί εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές»
loading...

Εσφαλμένη και άδικη χαρακτηρίζεται από τον Ατρόμητο η απόφαση της ΕΠΟ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους στη Σούπερ Λίγκα. Με ανακοίνωση ...

Θα περιμένουν… Ολυμπιακό στην ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου
Ετοιμάζει… καμίνι με την ΑΕΚ η Μπριζ!
Η Cao Fei οδηγεί τη Συλλογή στον 21ο αιώνα με ένα ψηφιακό Art Car
Η Toyota επέστρεψε με νίκη στο Πρωτάθλημα Ράλι
Η FMS & Kia στα play offs του Basket League

Εσφαλμένη και άδικη χαρακτηρίζεται από τον Ατρόμητο η απόφαση της ΕΠΟ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους στη Σούπερ Λίγκα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι Περιστεριώτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους που «υιοθετούνται εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές», φωτογραφίζοντας την κίνηση του Σωκράτη Φυτανίδη να καταθέσει προσφυγή και να προκαλέσει αυτό τον «ντόρο», ενώ παράλληλα εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι πως θα δικαιωθούν με την έφεση που θα ασκήσουν!

Loading...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρίες αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση.

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Γεώργιος Σπανός».

Πηγή: sport-fm.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0