Δεν μπαίνει η ΕΡΤ στη Super League αν δεν μειωθούν οι ομάδες

SHARE:

Δεν μπαίνει η ΕΡΤ στη Super League αν δεν μειωθούν οι ομάδες
loading...

Πριν από περίπου μια βδομάδα, η «Live Sport» αποκάλυψε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θέλει να βάλει στο «παιχνίδι» των τηλεοπτικών...

Οι… αγελαδάρηδες απειλούν ν’ αλλάξουν τον χάρτη των μοτοσυκλετών στις ΗΠΑ
Ράμος: «Ο Πικέ όλο μιλά για διαιτησία. Υπερβολική η αποβολή μου»
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (pic)
Έγινε η παρουσίαση της νέας μορφής αγώνων DiRT Games Challenge
«Ο Μαρινάκης φοβάται τη σκιά του», γράφουν οι Πορτογάλοι

Πριν από περίπου μια βδομάδα, η «Live Sport» αποκάλυψε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θέλει να βάλει στο «παιχνίδι» των τηλεοπτικών της Super League και τη δημόσια τηλεόραση. Το μοναδικό «κώλυμα» του υφυπουργού, είναι στην ελκυστικότητα του προϊόντος, μιας και θεωρεί άκρως σημαντική την αναβάθμιση του προϊόντος, ώστε να μπει και η ΕΡΤ στα τηλεοπτικά της Λίγκας.

Όπως αναφέρει στη «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, για τον υφυπουργό αθλητισμού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση η μείωση του αριθμού των ομάδων από 16 σε 14, δηλαδή αυτό που είχαν αποφασίσει οι ομάδες στις 29 Μαρτίου.

Loading...

Όπως ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Βασιλειάδης, η κυβέρνηση θα δώσει τη συγκατάθεσή της για την εμπλοκή της ΕΡΤ στη Super League, μόνο αν υπάρξει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και επί της ουσίας, μείωση ομάδων από τη σεζόν 2018-2019.

Μάλιστα, ο υφυπουργός, έχει στείλει το μήνυμα, τονίζοντας ότι «αν δεν περάσει η μείωση του αριθμού των ομάδων, ξεχάστε την ΕΡΤ».

Πάντως, ο Γιώργος Βασιλειάδης, αντιλαμβάνεται πλήρως ότι το πρόβλημα δεν είναι απλό, μιας και για να συναινέσουν οι ομάδες της Λίγκας, πλην των μεγάλων, για μείωση ομάδων, πρέπει να υπάρξει και ανακατανομή χρημάτων με την οποία δεν συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Πηγή: sport-fm.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0