Κόρμπος: «Παλεύαμε 2,5 χρόνια για αυτή τη στιγμή»

SHARE:

Κόρμπος: «Παλεύαμε 2,5 χρόνια για αυτή τη στιγμή»
loading...

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος Για τον αγώνα: «Πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια του Πανιωνίου. Για εμάς του ποδοσφαιριστές τα τελευταί...

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Η ΚΕΔ ξηλώνει από τους πίνακες τον Κύζα για το σκάνδαλο της Τούμπας!
Το ανοιχτό μικρόφωνο που πρόδωσε την Ζαρίφη: «Είναι γκέι…» – Για ποιον το είπε; – Dream 90,6 FM
Ενημέρωση για τα μεταχειρισμένα Nissan από την αντιπροσωπεία
Έφτιαξαν μια σελίδα στο Instagram για να διαφημίσουν…χωρίς ρούχα τις ομορφιές της χώρας τους!
Καπίνο: «Περήφανος για τα παιδιά μου» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος

Για τον αγώνα: «Πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια του Πανιωνίου. Για εμάς του ποδοσφαιριστές τα τελευταία 2,5 χρόνια παλεύαμε να τα καταφέρουμε και να έρθει αυτή η στιγμή. Το περιμέναμε πως και πως. Δεν κάναμε διακοπές, όμως έχουμε μεγάλη δίψα και τα δώσαμε όλα στην προετοιμασία. Ευχαριστούμε τα παιδιά που αποχώρησαν το Καλοκαίρι, θα παίξουμε και γι’ αυτούς. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και αυτοί που αύριο έχουμε το ευρωπαϊκό ματς. Θέλουμε να κάνουμε ξανά τον κόσμο υπερήφανο και να φτάσουμε την ομάδα πιο ψηλά»

Loading...

Για την αποχώρηση Σιώπη: «Είναι μία απώλεια από το δωμάτια. Με τον Μανώλη χωριστήκαμε από συμπαίκτες, όχι όμως σαν φίλοι. Η ομάδα έχει δείξει πως με τον κορμό που έχει δεν θα αλλάξει»

Για το τι έχουν πει οι παίκτες για την Ευρώπη: «Δεν το έχουμε κουβεντιάσει. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τα Play off. Ο προπονητής μας μιλάει για την Ευρώπη. Είναι έτσι αυτά τα αποδυτήρια, που ποτέ δεν υπήρχε άγχος και πίεση».

Πηγή: sport-fm.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0