Λιμνιάτης: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας κόντρα στο Μαυροβούνιο»

SHARE:

Λιμνιάτης: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας κόντρα στο Μαυροβούνιο»
loading...

Ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέλυσε το προφίλ του Μαυροβουνίου, που είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Νέων Ανδρών την Τετάρτη (21:15) στη φάση των «16» του Ευρωπα...

Μίλιτς: «Να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό» (pic)
Λάσο: «Το άξιζε η Φενέρ, δεν παίξαμε καλά»
Τρομερές αποκαλύψεις Αντεμπαγιόρ: «Η οικογένειά μου έστειλε γράμμα στη Ρεάλ, για να μη με κρατήσει»!
Αληθινή εξομολόγηση: «Δεν άντεξα παραπάνω από δυο λεπτά και άρχισα να… «
Το μήνυμα ετοιμότητας από Τζαβέλλα για μεταγραφή (pic)

Ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέλυσε το προφίλ του Μαυροβουνίου, που είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Νέων Ανδρών την Τετάρτη (21:15) στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Ηράκλειο.

Loading...

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή, μαχητική και με πνεύμα που χαρακτηρίζει τη γιουγκοσλάβικη σχολή. Το Μαυροβούνιο είναι ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα στην πρώτη φάση απέναντι σε θεωρητικά πιο ισχυρές ομάδες, όπως η Τουρκία και η Γαλλία. Θέλει να ελέγχει το ρυθμό πηγαίνοντας σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε έχοντας κύριους άξονες τον Πόποβιτς, τον Στάροβλαχ και τον Μπάκιτς. Δεν έχουν μεγάλα κορμιά, είναι περίπου όλοι οι παίκτες του ρόστερ ισοϋψείς, παίζουν κλειστά και ρισκάρουν πολλά σουτ από τον αντίπαλο. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό πηγαίνοντας σε πιο υψηλό τέμπο, ώστε να τους βρούμε σε ανισορροπία και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για καλές επιλογές στην επίθεσή μας», ανέφερε ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0