Πάρτε χάπια: Σαν Τον Ισραηλινό Στρατό Δεν Έχει… Δείτε Και Θα Καταλάβετε (Pics) – Dream 90,6 FM

SHARE:

Πάρτε χάπια: Σαν Τον Ισραηλινό Στρατό Δεν Έχει… Δείτε Και Θα Καταλάβετε (Pics) – Dream 90,6 FM
loading...

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ είναι από τις πλέον προηγμένες και ικανές επιχειρησιακά στον κόσμο και οι γυναίκες που υπηρετούν στους τρεις Κλάδους το...

Βενγκέρ: «Δεν θα διαταράξουμε τις ισορροπίες για τον Αλέξις»
Μπλατ: «Σαν να παίζουμε Ευρωλίγκα ξανά…»
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Δεν το «κουνάει» από τη Μαδρίτη ο Ίσκο
Χάνει και Κρέσπο ο ΠΑΟΚ

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-229

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ είναι από τις πλέον προηγμένες και ικανές επιχειρησιακά στον κόσμο και οι γυναίκες που υπηρετούν στους τρεις Κλάδους του αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι για τις ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.

Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό για τους περισσότερους Ισραηλινούς να βλέπουν όμορφες νεαρές γυναίκες που μοιάζουν με μοντέλα να περπατούν στους δρόμους του Ισραήλ με ένα πλήρως αυτόματο όπλο σαν αξεσουάρ μόδας, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι μια ασυνήθιστη και άκρως εντυπωσιακή εικόνα.

Οι γυναίκες πηγαίνουν στο στρατό μόλις ολοκληρώσουν την υποχρεωτική σχολική εκπαίδευση (το δικό μας Λύκειο) και υπηρετούν για 24 μήνες, αν και σε κάποιες υπηρεσίες η θητεία φτάνει τους 36 μήνες. Συνεχίζουν, μάλιστα, να είναι σε εφεδρεία μέχρι τα 38 τους.

Οι στρατιωτίνες έχουν ακόμα και τη δική τους σελίδα στο Instagram που ονομάζεται hotisraeliarmygirls, η οποία διαθέτει φωτογραφίες από περισσότερες από 2.000 γυναίκες-μέλη του στρατού του Ισραήλ. Οι εικόνες δείχνουν τα κορίτσια που παρουσιάζουν στις στολές τους – συχνά με αρκετά βαρύ οπλισμό – μαζί με τις φωτογραφίες τους με μπικίνι.

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mati-grnews.blogspot.gr

This entry was posted in Lifestyle. Bookmark the permalink.

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0