Προσφορές για τα 60 χρόνια του Fiat 500

SHARE:

Προσφορές για τα 60 χρόνια του Fiat 500
loading...

Για να γιορτάσει την επέτειο των 60ών γενεθλίων του, το Fiat 500 κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά με την πλούσια έκδοση Mirror. Πρόκειται για μια έκδοση...

Μια ακόμα θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας για τους θανάτους στην άσφαλτο
Στα… θρανία οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τα social media
Πέντε «αστέρια» για το VW Tiguan
Τα πιο σκληρά γυμνάσια των Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο (βίντεο)
Ο Ουσίγιος και οι «σκέψεις» για Αντερλάν Σάντος

Για να γιορτάσει την επέτειο των 60ών γενεθλίων του, το Fiat 500 κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά με την πλούσια έκδοση Mirror. Πρόκειται για μια έκδοση αποκλειστικά σε μεταλλικό χρώμα μπλε Italia και περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, USB, Bluetooth, Live Services, ζάντες αλουμινίου 15”, προβολείς ομίχλης, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες κ.α.

Ήταν 4 Ιουλίου 1957 όταν λανσαρίστηκε στο Τορίνο το Fiat 500, ένα πραγματικό έμβλημα της μαζικής παραγωγής, το οποίο μπορούσε να αποκτήσει εύκολα η αστική τάξη. Πάνω σε αυτή τη βάση, το ανανεωμένο Fiat 500 κυκλοφόρησε ξανά το 2007, γνωρίζοντας καθολική επιτυχία, καθώς μέχρι το 2015 είχε πουλήσει 2 εκατομμύρια μονάδες.

Προσφορές για τα 60 χρόνια του Fiat 500

Loading...

Έχοντας έναν επιπλέον λόγω για τον εορτασμό της εμπορικής επιτυχίας του Fiat 500, η FCA Greece πραγματοποιεί ειδικό διαγωνισμό για τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη και μετακίνηση με ένα 500. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat.

Προσφορές για τα 60 χρόνια του Fiat 500

Όσοι ενδιαφέρονται για μοναδικές προσφορές, τώρα με την περίσταση των 60 χρόνων έχουν την καταλληλότερη ευκαιρία. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που αφορούν όλη την οικογένεια του 500 (500, 500L, 500X). Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει την πλούσια έκδοση Fiat 500 Lounge Diesel, μόνο από 14.990€.

Προσφορές για τα 60 χρόνια του Fiat 500

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και οι μοναδικές προσφορές ισχύουν για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή: newsbeast.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: