Συνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο Κοσμά

SHARE:

Συνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο Κοσμά
loading...

Στο καρτ του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η «πρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αντ...

Ο Ντέμης χρίζει διάδοχό του τον Αραούχο! (pic)
Θα πάθετε ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ τη Ντάλια του «Παρά πέντε» σε ΦΟΒΕΡΑ ΓΥΜΝΑ! ( ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Όλοι μέσα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό ντέρμπι
Live Streaming: Η ανάδειξη του MVP και τα βραβεία της Euroleague
Λάθη στον πειθαρχικό τομέα χρεώνονται οι Στυλιάρας-Καλογερόπουλος, αλλά δεν τιμωρούνται

Στο καρτ του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η «πρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκαν μαζί με όλα τα mini τους.

Οι ανήσυχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν γύρους στην πίστα υπό το βλέμμα του αλυτάρχη, ενώ άλλοι προτίμησαν να απολαύσουν το θέαμα ταυτόχρονα με τα εδέσματα του μπουφέ.

Συνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο Κοσμά

Η προσέλευση των μελών και φίλων του CMC ξεπέρασε τις προσδοκίες του Σωματείου, ενώ ευχάριστη ήταν η παρουσία των περισσοτέρων μελών από το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλών Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, του Δ.Σ  της ΦΙΛ.Π.Α, καθώς και πολλών μελών του Athens Mini Club που τίμησαν τη λέσχη και την εκδήλωση.

Loading...

Με δεδομένη την συγκέντρωση 45 και πλέον Μini, την παρουσία 100 και πλέον ατόμων και την εμπειρία που το CMC αποκόμισε, το επόμενο ραντεβού θα προκύψει σύντομα και με φρέσκες ιδέες.

Συνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο ΚοσμάΣυνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο ΚοσμάΣυνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο ΚοσμάΣυνάντηση του Classic Mini Club στον Άγιο Κοσμά

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή: newsbeast.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: