Το Peugeot 3008 στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου

SHARE:

Το Peugeot 3008 στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου
loading...

Η Peugeot δεν έχει τυχαία σήμα το λιοντάρι. Στην μακρόχρονη ιστορία της, τα αυτοκίνητά της έχουν διασχίσει ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κατακτήσει τ...

Την Μ. Δευτέρα η συνάντηση του Βασιλειάδη με τους «μεγάλους»!
Το θηριώδες βαν της Nissan
Στις 25-26 Μαρτίου το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου «Τάσος Καπέλλας»
Αποκαλυπτήρια για το νέο Opel Crossland X
Παντελίδης: «Άδικο το αποτέλεσμα» – Master News

Η Peugeot δεν έχει τυχαία σήμα το λιοντάρι. Στην μακρόχρονη ιστορία της, τα αυτοκίνητά της έχουν διασχίσει ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κατακτήσει τα πιο δύσκολα εδάφη. Τώρα ήρθε η σειρά του SUV 3008, του Aυτοκινήτου-Survivor, να κατακτήσει και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Ύστερα από ένα εντυπωσιακό ταξίδι 9.000 χιλιομέτρων ανάμεσα σε αφιλόξενους προορισμούς, το 3008 έφτασε στην ζούγκλα που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Οι άνθρωποι της παραγωγής του reality αναζητούσαν ένα πολύ ξεχωριστό όχημα. Έπρεπε να είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός απόλυτα αφιλόξενου terrain και συγχρόνως τόσο εξελιγμένο ώστε να παρέχει κορυφαίες ανέσεις για τους επιβάτες ενώ παράλληλα να μην μολύνει το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.

Loading...

Το Peugeot 3008 στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου

Η επιλογή του 3008 με τον diesel κινητήρα 1.6L Blue HDI 120 ίππων ήταν μονόδρομος. Με εκπομπές CO2 111γρ/χλμ και κατανάλωση μόλις 4.3λτ/100χλμ, μεγάλους χώρους και με το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control το οποίο επιτρέπει την άνετη κίνησή του σε κάθε τύπο εδάφους, το SUV της Peugeot καλύπτει  κάθε ανάγκη.

Το 3008, το αυτοκίνητο Survivor, που έχει κατακτήσει ειδικούς και οδηγούς σε όλη την Ευρώπη και κατέχει τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017», βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο με τη συμβολή της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη.

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή: newsbeast.gr

loading...

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: